Чубриловић: Очекујемо директан мандат у Изборној јединици осам

Срна
Foto: Срна

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је вечерас у Источном Сарајеву да ова странка у Изборној јединици осам очекује директан мандат.

Чубриловић, који је и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три, рекао је да је ДЕМОС, иако први пут излази, потпуно спреман за изборе, ужива подршку и очекује добар резултат.

"Наша основна идеја са којом пролазимо кроз кампању је компромис. Компромис међу политичким странкама, народима, институцијама и да путем њега налазимо најбоља могућа рјешења за наше грађане и за Републику Српску", рекао је Чубриловић.

Он је навео да су то рјешења много боља од оних која се намећу и покушавају да се намећу на овим просторима, прије свега од неких амбасада и међународних представника.

Кандидат ДЕМОС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици осам Александар Костовић рекао је да су вечерашњи централни скуп организовали општински одбори Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа.

"Ми смо странка са највећим растом у Сарајевско-романијској регији и од ових избора очекујемо директног посланика. Општински одбор ДЕМОС-а Источно Ново Сарајево очекује дупло бољи резултат него што је имао на локалним изборима", рекао је Костовић.

Кандидат за Народну скупштину Републике Српске Јован Шиљ рекао је да је Општински одбор Источна Илиџа спреман за изборе и да ће се потрудити да дупло увећају број гласова и директно изборе мандат у парламенту Српске.

Носилац листе за Изборну јединицу осам Ацо Станишић позвао је све грађане да изађу на изборе и гласају и изаберу оне који су најбољи и најквалитетнији.

"У ДЕМОС-у има много таквих људи", поручио је Станишић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана