Чубриловић: На изборе са младим и образованим људима

Срна
Чубриловић: На изборе са младим и образованим људима

ГРАДИШКА - Предсједник Демократског савеза (Демос) Недељко Чубриловић изјавио је вечерас да та странка у Градишци излази на локалне изборе са кандидатском листом за Скупштину града на којој је већина младих и образованих људи, који своју енергију након избора желе да уложе у рад градског парламента и будуће скупштинске већине.

Чубриловић је новинарима у Градишци, гдје су представљени кандидати Демоса за одборнике у градској Скупштини, истакао да ова странка жели да буде подршка актуелном градоначелнику и кандидату СНСД-а за градоначелника Зорану Аџићу и у наредне четири године.

Он је истакао да је сигуран да рад и труд Градског одбора Демоса Градишка, на челу са предсједником овог одбора и носиоцем листе Владимиром Јанковићем, неће бити узалудан и да ће ова ова странка у понедјељак имати разлог да обиљежи добар изборни резултат, те да ће бити коструктиван дио будуће скупштинске већине у Градишци.

Јанковић је позвао грађане да подрже Демос у Градишци, као политичку опцију која има људе који су доказали да раде за добро свих грађана.

“Увјерен сам да ћемо остварити свој изборни циљ од 3.500 гласова и пет одборничких мандата у Скупштини града. То ће нам омогућити да будемо јак ослонац будућој скупштинкој већини и актуелном и будућем градоначелнику. Без дилеме идемо ка том циљу”, истакао је Јанковић.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић захвалио је Градском одбору Демоса на подршци, наводећи да су претходне четири године као коалициони партнери показали стабилност у скупштинској већини и одлучност да заједничи раде у интересу грађана и привредника Градишке.

“Радили смо на побољшању инФраструктуре и стварању услова за привредни развој. Опредјељеност Демоса и свих других коалиционих партнера је да и у наредном периоду дају шансу младим људима, да креирају амбијент какав њима одговара и остају да живе на простору Градишке и Републике Српске”, закључио је Аџић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана