Чубриловић: Јужни дио Бањалуке заслужује боље услове живота

Срна
Чубриловић: Јужни дио Бањалуке заслужује боље услове живота

БАНЈАЛУКА - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић поручио је на предизборном скупу у Рекавицама код Бањалуке да тај дио града заслужује боље услове живота.

”Надам се да ћемо имати капацитет са својим клубом и у Народној скупштини да ту ситуацију окренемо у њихову корист. Свакако град Бањалука треба да развија свој јужни дио као што је био развијен прије извјесног времена. Укидањем локалних заједница са овог простора то је запостављено”, рекао је Чубриловић новинарима.

Он је поручио да Демос излази на опште изборе са озбиљним кандидатима који желе допринијети бољитку својих суграђана.

Генерални секретар ДЕМОС-а и кандидат те странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици три Боран Босанчић рекао је да вјерује да ће ова странка у Народној скупштини имати шест посланика.

“Први пројекат који ћемо већ почети када су у питању сеоске заједнице јесте да младим брачним паровима који остану на селу и желе да живе на свом домаћинству добију одређен износ грађевинског материјала”, рекао је Босанчић.

Кандидат Демоса за посланика у Народној скупштини Српске Слађана Гајић рекла је да је политика ове странке да обезбиједи што боље услове за живот младих у селима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана