Чубриловић: Демос спреман за боље изборне резултате у Добоју

Срна
Чубриловић: Демос спреман за боље изборне резултате у Добоју

ДОБОЈ - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић рекао је да је ова партија спремна за поновљене изборе у Добоју, да очекује боље изборне резултате и да и даље остаје подршка кандидату СНСД-а за градоначелника Борису Јеринићу.

- Демос је све више препознатљива политичка опција у Српској - изјавио је новинарима Чубриловић у Добоју.

Он је изразио задовољство што су снагу и вриједности ове партије препознали и у Петрову и што је предсједник локалног ДНС-а Душко Ђурић са структуром прешао у Демос.

Ђурић, који је и одборник у Скупштини општине Петрово, рекао је да је боља радна клима условила његово будуће дјеловање у Демосу, као и неслагања са руководством ДНС-а.

Носилац одборничке листе Коалиције Демос-Прва СДС за Скупштину града Добој Слађан Јовић рекао је да имају програм за развој ове локалне заједнице, те да улазе спремно у поновљене изборе.

Коалиција Демос-Прва СДС нема свог представника за градоначелника, а подршку за ову функцију дали су кандидату СНСД-а Борису Јеринићу.

Локални избори у Сребреници и Добоју биће поновљени 21. фебруара, одлучила је 2. фебруара Централна изборна комисија БиХ.

Према подацима Градске изборне комисије Добој, за локалне изборе регистровано је 85 политичких субјеката, а право да гласа на 89 бирачких мјеста има 50.615 бирача, изузев оних који су на изборима у новембру гласали путем мобилног тима.

Грађани ће на поновљеним изборима за градоначелника бирати између кандидата СНСД-а Бориса Јеринића, СДС-а Цвијана Филиповића и СП-а Срђана Тодоровића.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана