Чубриловић: Демос очекује велику подршку грађана

Срна
Чубриловић: Демос очекује велику подршку грађана

БАЊАЛУКА - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић позвао је данас граћане Републике Српске да изађу на изборе и гласају по својој савјести.

- Очекујемо велику подршку грађана јер је квалитет наших кандидата у томе што нису опредијељени да живе од политике, него су ушли у политику да допринесу развоју своје средине, локалне заједнице и Републике Српске - рекао је Чубриловић новинарима у Бањалуци.

Чубриловић је оцијенио да је ова странка одрадила изборну кампању каква приличи само организованим странкама, људима који знају шта хоће и само онима који имају јасне циљеве.

Он сматра да је одлука Центалне изборне комисије  (ЦИК) БиХ да помјери изборе изван законског оквира додатно отежала спровођење изборне кампање, али и саме услове одржавања избора.

- Да смо изборе одржали када је било предвиђено данас би чекали резултате и локалне заједнице би имале времена да припреме економску политику и економске буџете - нагласио је Чубриловић.

Шеф Главног изборног штаба Боран Босанчић изразио је очекивање да након локалних избора Демос у Бањалуци буде озбиљна политичка странка која ће бити окосница скупштинске власти.

Предсједник Градског одбора Демоса у Бањалуци Слободан Станаравић оцијенио је да не би требао изостати позитиван изборни резултат, с обзиром на залагање чланова и кандидата странке, као и на успјешно спроведен рад на терену.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана