Чубриловић: Демос ће бити незаобилазан фактор у формирању скупштинске већине у Котор Варошу

Срна
Чубриловић: Демос ће бити незаобилазан фактор у формирању скупштинске већине у Котор Варошу

КОТОР ВАРОШ - Предсједник Демоса Недељко Чубриловић изјавио је да ће ова странка у Котор Варошу и послије локалних избора бити незаобилазан фактор у формирању већине у Скупштини општине.

Чубриловић је данас на градском тргу у Котор Варошу присуствовао представљању програма и кандидата Демоса на предстојећим локалним изборима, те је нагласио да им је циљ да освоје четири одборничка мандата.

- Листа Демоса у Котор Варошу састављена је углавном од младих људи који носе позитивну енергију и очекујем да сви они заступају политику странке и грађана ове општине - нагласио је Чубриловић.

Кандидат Демоса за начелника Котор Вароша Немања Панић истакао је да терет кризе проузроковане вирусом корона на подручју општине мора бити равномјерно распоређен и да се локална власт, у пуном капацитету, мора ставити у службу грађана којима је помоћ најпотребнија.

- Наш програм се базира на укидању лиценци и ресурса за градњу мини хидроцентрала, као и максималан ангажман на привредном и економском опоравку након епидемије вируса корона - рекао је Панић.

Носилац листе Демоса за Скупштину општине Ђуро Крчић поручио је да је велика част, обавеза и одговорност бити носилац листе која представља скуп младости и политичког искуства.

- Увјерен сам да ћемо имати три мандата у локалном парламенту, а могуће је да имамо и четири одборника. Сви они ће имати задатак да раде на привредном развоју општине и стварању услова за бољи живот наших суграђана - додао је Крчић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана