Ћорић: Желимо квалитетан развој сваког дијела Семберије

Срна
Ћорић: Желимо квалитетан развој сваког дијела Семберије

БИЈЕЉИНА - СНСД не води политику писањем саопштења, већ разговором са грађанима и тражењем рјешења за њихове проблеме, рекао је носилац одборничке листе за Скупштину града Бијељина Недељко Ћорић током разговора са мјештанима Главичица, Рухотине, Јоховца, Тавне и околних семберских села.

Ћорић је позвао опозиционог кандидата за градоначелника Бијељине Љубишу Петровића да се састану у тв емисији и да се отклоне одређене спекулације којима се служе СДС-а и Петровић.

“Имамо јасно дефинисане политике и нећемо да се бавимо прљавом кампањом, већ хоћемо да разговарамо са нашим суграђанима и да истрајемо у корисним идејама, како бисмо обезбиједили да сваки дио Семберије буде квалитетно развијен”, поручио је Ћорић.

Он каже да су у наставку кампање обишли вриједне домаћине у Семберији не гледајући да ли су присталице СНСД или нису, јер се само тако може стећи јасна слика тренутног стања на селу.

Ћорић је истакао да свакодневно расте подршка СНСД-у у Бијељини и да ова странка очекује најубједљивију побједу до сада.

Одборнички кандидат Данијела Ђукин је навела да кампања СНСД-а не траје само мјесец дана, већ дуже од 20 година труда и рада да се гради држава.

“То је борба за сваки километар асфалта, сваког пензионера, за свако село и град. Драго ми је што је актуелни и будући градоначелник Мићо Мићић препознао значај синергије локалне и републичке власти и што сада заједничким снагама желимо да направимо бољу Бијељину, због чега он има нашу пуну подршку”, поручила је Ђукинова.

Одобрнички кандидат из Главичица Жељка Докнић је навела да је захваљујући СНСД-у на овом подручју урађено доста инфраструктурних пројеката, уз подршку републичке власти, оцјењујући да та подршка првенствено треба бити окренута останку младих на овим просторима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана