Циљ Уједињене Српске најбољи изборни резултат од оснивања

Срна
Foto: Срна

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Са предизборног скупа Уједињене Српске у Источном Сарајеву вечерас је поручено да та странка пропагира јединство и саборност.

Предсједник странке и кандидат за Народну скупштину Ненад Стевандић рекао је да је Уједињена Српска ту да створи апсолутно јединство свих који живе у Републици Српској, али и свих регија у којима српски народ живи.

Он је навео да је Бањалука административни центар Републике Српске, а да је њена колијевка у Сарајевско-романијској регији.

Стевандић је рекао да је Уједињена Српска поносна на многа законска рјешења у чијем је доношењу учествовала, а која су унаприједила живот у Српској, да имају још много планова, али да им је потребно више руку у парламенту у БиХ и Народној скупштини Републике Српске.

Он је најавио да за борце припремају законска рјешења којима би били ослобођени плаћања партиципација, те навео да су направили попис ствари које нису добро ријешене.

Носилац листе Уједињене Српске за Народну скупштину у Изборној јединици осам Славка Брезо рекла је да даје подршку младим и образованим људима и прилику сваком појединцу да се истакне.

"Вјерујем у Српску и сматрам да заједно можемо да је одбранимо и да наша дјеца треба овдје да остану и рађају своју дјецу", рекла је Брезо.

Кандидат Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице осам Зоран Трапара рекао је да је циљ ове странке да на предстојећим изборима оствари најбољи резултат од свог оснивања.

"Циљ је да се из ове изборне јединице освојимо један мандат у Народној скупштини Републике Српске и мандат у Парламентарној скупштини БиХ", навео је Трапара. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана