Броћета: СНСД урадио много у Дрвару, очекујемо побједу

Срна
Броћета: СНСД урадио много у Дрвару, очекујемо побједу

ДРВАР - Предсједник Општинског одбора СНСД-а Дрвар Горан Броћета очекује убједљиву побједу ове странке на локалним изборима у Дрвару, јер су, како је појаснио, у протекле четири године водили рачуна о свим сегментима развоја.

Броћета је навео да су урадили много када је ријеч о отварању нових радних мјеста, инфраструктурним пројектима, од којих су неки реализовани, а неки су у фази реализације, реконструкцији Дома здравља, борцима, пољопривредницима.

- Очекујемо у скорије вријеме отварање још два производна погона што показује да СНСД ради у континуитету - рекао је Броћета и напоменуо да су успјели да обезбиједе пуну подршку српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Србије Алекдандра Вучића.

Очекивања су, истакао је Броћета, да у Дрвару побиједи кандидат СНСД-а за начелника општине Душица Рунић, као и освајање највише мандата у Општинском вијећу.

Све политичке противнике позвао је да воде демократску, цивилизовану и фер кампању без вријеђања других, те поручио да ће СНСД, нао највећа странка, бити отворен за сарадњу са свима послије избора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана