Босанчић: Асфалтирати све путеве на подручју Бањалуке

ГС
Босанчић: Асфалтирати све путеве на подручју Бањалуке

БАЊАЛУКА - Носилац кандидатске листе ДЕМОС-а за Скупштину града Бањалука Боран Босанчић изјавио је вечерас на трибини у насељу Бочац да је потребно асфалтирати све локалне путеве на подручју града, а да је то могуће тако што ће из градског буџета сваке године бити издвојено по пет милиона КМ за ове намјене.

"Ми ћемо гласати за такав буџет", поручио је Босанчић.

Кандидат ДЕМОС-а за Скупштину града Бањалука Милан Видовић рекао је да ће се одборници ове странке залагати за рјешавање основних животних питања у руралним срединама, међу којима је асфалтирање путева и издвајање већих подстицаја за пољопривреду.

Кандидат ДЕМОС-а Радмила Коцић Ћућић рекла је да ће се ова странка залагати за рјешавање основних потреба младих и да ће настојати да подржи све пројекте у вези са образовањем и подршком младима.

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић рекао је да је ДЕМОС понудио листу кандидата који могу рјешавати питања из сваке области.

"Демос ће на најбољи могући начин представљати грађане и зато подржите оне којима највише вјерујете", поручио је Чубриловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана