Бореновић: Пред народ излазимо са дјелима а не пријетњама и уцјенама

ГС
Бореновић: Пред народ излазимо са дјелима а не пријетњама и уцјенама

"Док други покушавају пријетњама, уцјенама и вандализмом да освоје политичке поене, ми пред народ излазимо са дјелима. Да ће дјела да побиједе, показао је и Павловац, огромном подршком ПДП-у, нашем кандидату за градоначелника Драшку Станивуковићу и нашој одборничкој листи.", рекао је предсједник ПДП и носилац одборничке листе за Скупштину града Бањалука Бранислав Бореновић током разговора са грађанима у бањалучком насељу Павловац.

- И људи на Павловцу, као и у свим другим насељима, осјетили су јасно и конкретно шта значе дјела. Свака кућа, свака породица је имала подршку свог града, било да се ради о легализацији објеката, бесплатним прикључцима, бесплатим уџбеницима или инфраструктурним пројектима. Сигуран сам да ће и Драшко Станивуковић и наша листа однијети убједљиву побједу и овдје и да ће наставити са пројектима улагања у Павловац. Хвала мјештанима Павловца на великој подршци и што препознају дјела – поручио је Бореновић.

A group of people sitting at a tableDescription automatically generated

Небојша Дринић, кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука, навео је да дјела немају алтернативу.

- Мјештани Павловца не заборављају да смо увели аутобуску линију, да ђаци не морају више да пјешаче по неколико километара до школе, да смо помогли у обновљању спољашности цркве, да уређујемо улицу... На све начине покушавамо да побољшамо квалитет живота људима у овом насељу – каже Дринић.

A group of people sitting at a tableDescription automatically generated

Каже да позитивна енергија код домаћина скупа Синише Петровића и воља народа да са овим тимом гради  још снажнију Бањалуку, руше све баријере.

- Народ је наш једини савезник. Зато ће наша побједа бити чиста, часна и истинита! – истакао је Дринић, наводећи да су нека од дјела која су урађена у Павловцу и легализација многих кућа, те бесплатни уџбеници за дјецу.

A person in a blue jacketDescription automatically generated

Ведрана Проле, кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука, такође наводи легализацију стамбених објеката као један од многобројних пројеката реализованих у овом насељу.

- Велики број кућа је управо овдје легализовано, узимајући у обзир да су у овом дијелу града присутни искључиво индивидуални стамбени објекти. Овдје смо увели аутобуску линију Павловац- Лауш-Павловац у 6 термина, како би дјеца и радници било лакше повезани са Лаушом и центром. У плану је реновирање главне саобраћајнице кроз Павловац као и проширење укључења са Карађорђеве улице према Павловцу, али и изградња канализационе мреже. Многа дјела смо овдје реализовали, а још више ће их бити реализовано – поручила је Проле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана