Бореновић: ПДП ће направити изузетан резултат у Брчком

ГС
Бореновић: ПДП ће направити изузетан резултат у Брчком

БРЧКО - Брчко је за нас веома важно, то је мјесто сусрета истока и запада Републике Српске и има свој значај у политичком, економском и сваком другом смислу.

Очекујем да ће ПДП овдје направити изузетан резултат и не сумњам да ће наш носилац посланичке листе за Скупштину Брчко дистрикта Синиша Голић, заједно са тимом људи који су на овој листи, остварити и бољи резултат него на претходним изборима.

Ово је изјавио Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а, током званичног отварања кампање ПДП-а у Брчко дистрикту, који је, како је рекао, један од најстабилнијих одбора ПДП-а.

- Избори у Брчком су више од локалних избора, будући да се ради о дистрикту и имају једну посебну димензију. Сигуран сам да ће политике ПДП-а и овог пута бити препознате од стране грађана, па и у већој мјери него на прошлим изборима. Очекујем да ће ПДП остати стабилан дио власти и наставити у добром правцу. Брчко има велике потенцијале који се могу и морају развијати, рекао је Бореновић.

Бореновић је подсјетио да је ПДП у Брчком инсистирао на транспарентности рада јавних институција, да су многе корисне иницијативе ПДП-а усвојене, а да је основ будуће политике одличан економски програм ПДП-а у Брчком.

Синиша Голић, носилац листе ПДП-а за Скупштину дистрикта Брчко, рекао је да је данас само формални почетак кампање, будући да овај одбор ради у континуитету.

- Све што смо радили у претходне четири године, како на нивоу странке, тако и у ресорима којима смо руководили из позиције власти, даје нам за право да будемо увјерени да ћемо остварити најбољи резултат у Брчком од оснивања партије, рекао је Голић, који очекује већи број мандата у Скупштини дистрикта.

Навео је и да очекује наставак дјеловања ПДП-а у Влади Брчко дистрикта, али у још већем капацитету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана