Бореновић: Имамо много оптимизма

Срна
Бореновић: Имамо много оптимизма

ЧЕЛИНАЦ - Носилац листе ПДП-а за Парламентарну скупштину БиХ за Изборну јединицу један Бранислав Бореновић рекао је данас у Челинцу да унутар ПДП-а постоји много оптимизма и добре енергије.

Бореновић је истакао да не сумња у побједу у утакмици кандидата за предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ, додајући да је увјерен и у велики успјех кандидата за Народну скупштину и парламент БиХ.

Кандидат ПДП-а за предсједник Републике Српске Јелена Тривић изјавила је да ће се, уколико на изборима освоје власт на нивоу Републике, многе ствари мијењати и у локалним заједницама, саопштено је из ПДП-а.

Тривићева је истакла да овој регији на предстојећим изборима очекује апсолутну доминацију кандидата ПДП-а, као кандидата СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирка Шаровића.

Носилац листе за Изборну јединицу три за Народну скупштину Републике Српске Драшко Станивуковић рекао је да донацију бесплатних уџбеника из Бањалуке "дио власти у Челинцу није хтио да дочека".

Кандидат за посланика у Народној скупштини из Челинца Горан Тубак истакао је да одбор ПДП-а у Челинцу очекује историјски резултат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана