Боља Бањалука за бољу Српску

Г.С.
Боља Бањалука за бољу Српску

БАЊАЛУКА - Политика коалиције СП-НДП-СНП усмјерене су на развој Републике Српске у свим сегментима, рекао је вечерас у Бањалуци носилац листе ове коалиције за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Давор Стрика.

Стрика је позвао грађане на предизборној трибини рејонске градске организације Социјалистичке партије у највећем граду Српске да на предстојећим општим изборима изаберу мир и стабилност, те гласају за политике које промовише ова коалиција.

„У протеклом периоду радили смо на политикама чији је циљ био раст плата и пензија, али не желимо стати на томе, желимо да се Српска развија сваким даном у сваком сегменту”, изјавио је Стрика новинарима прије почетка предизборне трибине ове коалиције.

Носилац листе коалиције СП-НДП-СНП за Народну скупштину Српске у Изборној јединици три Велибор Станић рекао је да ова коалиција пропагира борбу за бољу Српску, те бољу економску ситуацију у Српској.

„У суштини нашег програма је човјек са свим његовим потребама. Економски стабилна Српска довешће до тога да нам нико са стране неће моћи наметати никаква рјешења”, додао је Станић.

Предсједник НДП-а Драган Чавић изразио је увјерење да ће ова коалиција заједничким снагама остварити одличан резултат на предстојећим изборима.

„Комплетна побједа на свим изборним нивоима значи стабилност и сигурност у наредне четири године, које ће бити турбулентне и међународно изазовне, због геополитичке кризе, али и специјалних западних изасланика за Балкан, који само чекају да се избори заврше и да својим ангажманом овде креирају политике по жељи Бошњака”, рекао је Чавић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана