Богданић: Заједништвом се може остварити идеја да Теслић буде бољи

Срна
Богданић: Заједништвом се може остварити идеја да Теслић буде бољи

ТЕСЛИЋ - Предсједник Општинског одбора СНСД Теслић Драган Богданић рекао је да се идеја да Теслић буде бољи може реализовати само заједништвом у овој локалној заједници и успостављењем добрих и проходних односа према Влади Републике Српске и заједничким институцијама на нивоу БиХ.

“То јединство подразумијева да пројекти долазе у Теслић, да се он развија. Да ова локална заједница не буде посебна што не сарађује већ што сарађује”, рекао је Богданић новинарима вечерас у Теслићу, након састанка са руководством Градског одбора СНСД-а Добој.

Он је истакао да је на састанку констатовано да цијела регија, предвођена градом Добој као највећом локалном заједницом, треба да се равномјерно развија међусобно се помажући.

Богданић је рекао да је Добој, који се посљедњих година развија зато што је тамо схваћено да се мора сарађивати, добар показатељ да су републичке институције у првом реду добронамјерне према сваком граду.

“Да би Теслић дошао у ту ситуацију, морамо доћи до сваког становника ове општине да објаснимо и наведемо добре примјере Добоја, Бијељине, Петрова и кажемо да је то начин да са комшијама, у првом реду Добојом и Станарима, Котор Варошом и Прњавором, па затим са републичким институцијама, учинимо све да Теслић буде боље мјесто за живот”, навео је Богданић.

Предсједник Градског одбора СНСД Добој Обрен Петровић поручио је грађанима Теслића да су у јединственој прилици да поступе као Добој да би се у Теслићу слиле велике инвестиције и средства, те успоставило јединство и слога.

Он очекује да ће то Теслићани препознати да би ова регија била примјер по инвестицијама и улагањима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана