Бирачи да се опредјељују између људи, а не странака

Глас Српске
Бирачи да се опредјељују између људи, а не странака

ДОБОЈ - Предсједник Савеза за демократску Српску (СзДС) Драган Калинић изјавио је у понедјељак увече у Добоју да ова странка има кадрове који стручним знањем и политичким умијећем могу допринијети економском развоју и уређењу Српске.

- Зато грађанима Добоја и РС поручујем да се опредјељују између људи, а не између странака јер се ми у СзДС-у не стидимо своје људске и друштвено-политичке прошлости, зато што смо увијек били на бранику одбране РС и доприносили бољитку Српске и српског народа - рекао је Калинић на предизборном митингу, јавиле су агенције.

Кандидат СзДС-а за члана Предсједништва БиХ Рајко Паповић сматра да међународни званичници, међу којима и високи представник Валентин Инцко, не треба да се мијешају у изборни процес овако како сада подржавају ставове неких бошњачких политичких партија и дијела опозиције из РС.

- Тако Валентин Инцко у свом настојању не жели да критикује насиље предсједавајућег Предсједништва БиХ Хариса Силајџића над Уставом ове земље, а спреман је да се обруши свом снагом на нашу поруку упућену Силајџићу, а то је да, и ако настави са угњетавањем и игнорисањем интереса РС и српског народа у њој, Српска ипак има свој пут - нагласио је Паповић.

На предизборном митингу представљене су посланичке листе СзДС-а из изборне јединице три са 12 кандидата за Народну скупштину РС и са шест посланичких кандидата за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана