Бијељина: Превентивна акција "Како се заштити од вируса корона"

Срна
Бијељина: Превентивна акција "Како се заштити од вируса корона"

БИЈЕЉИНА - Превентивну акцију "Како се заштити од вируса корона" организовали су данас у центру града кандидати за одборнике у Скупштини града Бијељина са листе СНСД-а, љекари Немања Јанковић, Стојанка Николић, Нада Станчић, Александар Стевановић и Станислав Милошевић.

Они су грађанима Бијељине дијелили заштитне маске и летке са упутствима о начину понашања у вријеме епидемије вируса корона, саопштено је из Покрета "Успјешна Српска".

"На летку је једноставно упутство са ставкама које, ако будемо поштовали, у великој мјери ћемо спријечити ширење заразе вирусом корона. Пандемија ковида 19 је глобални проблем који је већ оставио трага у свим сферама нашег друштва - од здравствених, економских, преко социјалних, до психичких", рекао је Јанковић.

Он је истакао да се само одговорним понашањем сваког појединца може ријешити овај проблем и сачувати многи животи, који потенцијално могу бити угрожени у наредном периоду.

Одборнички кандидати са листе СНСД-а позвали су грађане да се не плаше изласка на изборе јер су, како се наводи у саопштењу, на свим изборним мјестима обезбијеђене максималне мјере заштите.

"Свој глас дајте људима који ће озбиљно и одговорно водити наш град", поручили су одборнички кандидати СНСД-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана