БиХ државица у покушају

М. Ч.
БиХ државица у покушају

НЕВЕСИЊЕ, ГAЦКО - Република Српска мора бити изнад и прије свега, а данас сви желе да је разграде, осим Русије. БиХ је немогућа држава и државица у покушају.

Ово је у уторак увече на трибини СНСД-а у Невесињу рекао лидер СНСД-а и кандидат ове странке за предсједника РС Милорад Додик.

- Да бих могао да браним и одбраним РС треба ми ваша подршка. Наша снага данас је једино глас. Ми морамо бити јединствени, а на првом мјесту у том јединству су предстојећи избори. Подршком СНСД-у дајете нам снагу да чврсто и снажно бранимо Републику Српску - рекао је Додик пред више од 4.000 људи.

Он је Невесињцима поручио да нису ни свјесни шта су изгубили не гласајући за СНСД на прошлим локалним изборима и нагласио да су им предстојећи избори шанса да то исправе.
Носилац листе СНСД-а из изборне јединице један за Парламент БиХ Никола Шпирић рекао је да је
опозиција обична политичка "андрмоља" и да је СНСД не доживљава озбиљно као политичке противнике, већ им углавном служи за забаву.
Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Небојша Радмановић рекао је да
СНСД-у треба вјеровати, јер су издржали све битке у Сарајеву за Републику Српску.

- Бити са СНСД-ом значи опстати четири године на челу Савјета министара као што сам то успио ја, а да сам био са Иванићем и Чавићем, Босна би ме одавно однијела. Очекујем да сви Срби гласају за Радмановића, а као што каже реис Церић, муслимани за Иванића. Само велика странка, Бог и народ имају таквог лидера као што ми имамо, Милорада Додика - рекао је Шпирић у Гацку.

Трибина СНСД-а одржана је у уторак увече и у Билећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана