Бањац: Политика НПС-а окретање према будућности и развојним пројектима

Срна
Бањац: Политика НПС-а окретање према будућности и развојним пројектима

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Политика Народне партије Српске (НПС) је окретање будућности и развојним пројектима, поручио је носилац кандидатске листе НПС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Дарко Бањац.

Бањац је рекао новинарима у Козарској Дубици да су, на приједлог Актива младих НПС-а, сва средства која су раније била улагана у организацију политичких скупова усмјерена ка хуманитарним акцијама да би се помогло онима којима је помоћ потребна.

-Слушамо оно што грађани требају и у том смјеру радимо. У протеклих шест година у сарадњи са Владом Републике Српске у Козарској Дубици је урађено 35 километара асфалтног пута - истакао је Бањац, који је и предсједник НПС-а.

Он је додао да је у Козарску Дубицу дошао један од највећих пројеката у Републици Српској, а то је изградња здравствено-туристичког комплекса "Мљечаница".

-У том смјеру настављамо, од обновљених школа, вртића... За НПС Козарска Дубица је изнад свега - рекао је Бањац.

Он је нагласио да политика ове странке неће бити заснована на нападима и неистинама."Ми ћемо на основу наше прошлости учити и градити политику будућности, то ће бити политика НПС-а", поручио је Бањац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана