Бањац: Циљ је више од 3.000 гласова у граду на Сани

Срна
Бањац: Циљ је више од 3.000 гласова у граду на Сани

ПРИЈЕДОР - Предсједник Народне партије Српске /НПС/ Дарко Бањац изјавио је данас да ова странка има јак градски одбор у Приједору и да је циљ странке да ту добије више од 3.000 гласова и директан мандат из Изборне јединице један.

"Знам да неки мисле да нећемо успјети, али када стигну резултати видјеће да смо успјели. Ми имамо унутар себе мало тог српског ината да покажемо да ми то можемо да урадимо", рекао је Бањац новинарима у Приједору.

Он је позвао све политичке актере на културну, људску, кампању, истичући да НПС неће одговарати и неће бити увучена у било каква вријеђања и лажне конструкције.

"Водићемо политику будућности, односно на основу наше прошлости учићемо за будућност. Политика ове партије неће бити да се кум с кумом, комшија с комшијом или брат с братом свађа због политике. Ми ћемо водити своју политику, нећемо се бавити другима", додао је Бањац.

Предсједник Градског одбора НПС Приједор Оливера Мирковић Брдар рекла је да је ова странка у протекле двије године у Приједору радила много.

"Разговарали смо с грађанима, дружили се, покушавали идентификовати проблеме који муче људе који живе овдје и сигурна сам да ћемо у будућем периоду бити дио рјешења тих проблема", навела је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана