Бањац: Циљ ДНС-а у Сокоцу начелничко и пет одборничких мјеста

Срна
Бањац: Циљ ДНС-а у Сокоцу начелничко и пет одборничких мјеста

СОКОЛАЦ - Генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац рекао је да грађани Сокоца очекују промјене након наредних локалних избора, јер је то једини начин да се у овој локалној заједници живи боље.

Приликом данашњег представљања кандидата за начелника општине Соколац и одборничке листе, Бањац је навео да им је циљ да побиједи кандидат ДНС-а за начелника општине Зоран Чоловић и да освоје пет одборничких мјеста у локалној скупштини.

- Уколико грађани Сокоца дају прилику кандидатима и политици ДНС-а ми ћемо да оправдамо све оно што смо говорили, јер наш циљ и наш фокус је бољи живот свих грађана Сокоца - тврди Бањац.

Шеф клуба одборника ДНС-а у Скупштини града Источно Сарајево Александар Главаш сматра да ова странка има кандидата за начелника општине Соколац који је, како каже, угледан, признат и политички непотрошен човјек који ће овој средини донијети само добро и нешто ново.

Кандидат ДНС-а за начелника општине Соколац Зоран Чоловић рекао је да су Сокоцу потребне промјене на боље, а то је могуће само промјеном политике, односно власти у овој локалној заједници.

Он је навео да ће ДНС грађанима Сокоца доказати да ова странка ради у интересу грађана, прије свега младих и перспективних људи, који ће остати ту да створе бољу и љепшу Републику Српску.

Носилац одборничке листе ДНС-а Стеван Батинић рекао је да ова странка излази на предстојеће локалне изборе на Сокоцу са пуном кандидатском листом од 25 предложених младих и перспективних људи, који су "стекли радно и животно искуство обављајући важне функције у друштвеним оквирима".

Он је увјерен да ће грађани Сокоца дати повјерење овој листи младих и способних људи, који ће у наредном периоду, како је рекао, остварити боље за људе и живот Сокоца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана