Аџић: СНСД спреман за још већа улагања у привредни развој Градишке

Милан Вујић
Аџић: СНСД спреман за још већа улагања у привредни развој Градишке

ГРАДИШКА - Кандидат СНСД за градоначелника Градишке Зоран Аџић рекао је у Врбашкој код Градишке да задатак ове странке остаје рад на убрзаном привредном развоју и привлачењу инвестиција у Градишку с циљем стварања бољих услова за живот свих њених грађана.

Према његовим ријечима СНСД у претходних осам година показао да зна да води Градишку, гради инфраструктуру, развија привреду и даје подршку свим категоријама становништва, пензионерима, борачкој популацији и младима.

- Наше опредјељење је да наставимо улагати у развој, да наш град буде једно угодно мјесто за живот грађана и развој привреде, али и да буде отворен за све остале људе и привреднике који желе да дођу, живе и улажу у Градишку - поручио је Аџић и позвао грађане да гласају за листу ове партије за Скупштину града Градишка.

Аџић рекао је да је градска власт на челу са СНСД-ом у претходних осам година реализовала бројне капиталне пројекте и да грађанима желе да представе визију даљег развоја Градишке, као развијеног средњоевропског града.

-Очекујемо убједљиву побједу за градоначелника и 12 до 14 одборника СНСД-а градском парламенту, да би са коалиционим партнерима могли да формирамо стабилну скупштинску већину и реализујемо зацртане циљеве за наредни период - нагласио је Аџић.

Као предсједник Градског одбора СНСД Градишка, Аџић је истакао да је кандидатска листа ове странке за одборнике у Скупштини града предвођена искусним политичарима, економистима, докторима, те да су на листи већином млади људи који заједно са искусним кандидатима желе да креирају друштвени живот у Градишци.

На листи СНСД-а је 35 кандидата: Рената Обрадовић Поповић, Звјездан Панић, Оливера Ченгија, Ново Милановић, Томислав Ковачевић, Бојан Добријевић, Стана Балабан, Бојан Вујановић, Данка Микић, Горан Шушњар, Сања Павловић, Бранко Страживук, Слађана Тепавац, Ненад Адамовић, Славко Шпањић, Нада Бараћ Јотић, Бранислав Суботић, Бојана Савић,  Александар Курузовић, Драго Макивић, Горана Лукић, Славиша Рачић, Гордана Тодоровић, Марко Десанчић, Ђорђе Латинчић,  Јелена Лазић, Милан Мирјанић, Слађана Аџић, Мирослав Лајић, Сањин Калинац, Тијана Ракас Кљајић, Ненад Мирјанић, Сандра Јањић, Младен Вуковић и Никола Стегић.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Рената Обрадовић Поповић рекла је да предходни скупови у  Карајзовцима, Турјаку, Машићима, Турјаку, Жеравици, Козинцима, Рогољима..., још једна потврда да СНСД корача сигурно ка још једној побједи на изборима.

Заступљен је широк спектар различитих занимања.

На листи је троје љекара Бојан Вујановић, Слађана Тепавац и Славиша Рачић, три инжењера шумарства Томислав Ковачевић, Славко Шпањић и Бранислав Суботић, четворо дипломираних економиста Данка Микић, Нада Бараћ Јотић, Звјездан Панић, Ненад Адамовић.

Шансу да се докажу на изборима, на листи СНСД-а у Градишци добили су и пољопривредници Ненад Мирјанић, Горан Шушњар, Ново Милановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана