Аџић: Поставили смо темеље будућег развоја Градишке

Срна
Аџић: Поставили смо темеље будућег развоја Градишке

ГРАДИШКА - Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић и кандидати на листи ове странке за одборнике у Скупштини града започели су данас кампању за локалне изборе лијепљењем првог плаката и спуштањем билборда у центру града.

Аџић је рекао да је градска власт на челу са СНСД-ом у претходне четири године реализовала бројне капиталне пројекте и да грађанима желе да представе визију даљег развоја Градишке, као развијеног средњоевропског града.

- Управо смо у претходном мандату ударили темеље и започели инфраструктурну изградњу, изградили друштвене домове, спортску дворану и водили рачуна о привредном развоју Градишке. У претходне четири године број запослених је повећан за више од 2.000 - нагласио је Аџић.

Он очекује да грађани препознају све што је СНСД радио са својим коалиционим партнерима.

- Очекујемо побједу за градоначелника и 12 до 14 одборника СНСД-а у градском парламенту, да би са коалиционим партнерима могли да формирамо стабилну скупштинску већину и реализујемо зацртане циљеве - нагласио је Аџић.

Као предсједник Градског одбора СНСД Градишка, Аџић је истакао да је кандидатска листа ове странке за одборнике у Скупштини града предвођена искусним политичаром, економистом и досадашњим предсједником градског парламента Миленком Павловићем, те да су на листи већином млади људи који заједно са искусним кандидатима желе да креирају друштвени живот у Градишци и остају да живе у свом граду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана