Зоран Талић: Наредна Скупштина града имаће посебну социјалну ноту, на дневном реду помоћ за Косово и Метохију

Александар Стојановић
Зоран Талић: Наредна Скупштина града имаће посебну социјалну ноту, на дневном реду помоћ за Косово и Метохију

БАЊАЛУКА - Наредна, 37. сједница Скупштине града Бањалука биће одржана 5. новембра, одлучено је на данашњој сједници Скупштинског колегијума. На тој сједници, одборници ће разматрати 20. тачака дневног реда.

Између осталог, на дневном реду је приједлог одлуке о одобравању средстава за помоћ за изградњу Дневног центра „подржи ме – 9. јануар“ на Косову и Метохији као и помоћ партнерском граду Бихаћу за набавку цистерне за питку воду. 

Предсједник Скупштине града Зоран Талић, каже наредна Скупштина града имаће посебну социјалну ноту, јер се Бањалука укључује у помоћ локалним заједницама којима је та помоћ неопходна.

"Даћемо свој максимум, да припомогнемо нашим братским градовима, овим случајем Косовској Митровици да изгради Дневни центар „подржи ме - 9. јануар“ који је већ покренут од људи из Републике Српске“ рекао је Талић.

Градски парламент ће на засједању 5. новембра између осталог разматрати и приједлог буџета за 2020. годину, ребаланас буџета за ову годину, приједлог Иницијативе Форума за безбједност грађана града за израду стратегије безбједности града, годишњи програм рада ЈУ Центар за предшколско васпитање и образовање Бањалука 2019/20, информације о удружењима грађана у 2019. години те низ кадровска питања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана