Зоран Поповић, шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини: Град не смије да дозволи расипање новца

В. П.
Зоран Поповић, шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини: Град не смије да дозволи расипање новца

Бањалука - Најважнији задатак нове управе је да не дозволи расипање средстава, већ да се троши онолико новца колико је на располагању.

Рекао је то у  интервјуу за сајт Скупштине града шеф Клуба одборника СНСД-а Зоран Поповић и истакао да се по темпу који је наметнуо градоначелник Игор Радојичић ради нон-стоп.

-  Наш клуб ради по новом принципу од када је дошао нови градоначелник. Нема тема, а да их нисмо размотрили прије него оне дођу на сједницу Скупштине града. Потпуна је координација између нас, начелника одјељења и предсједништва. Сваки одборник је активан на свом терену и видљиво је да градоначелник поштује људе који раде - казао је Поповић.

Сматра да у актуелном саставу Скупштине нема великих трзавица.

- Нећу да улазим у оно што је прије било, али овај сазив функционише добро. Имамо редовне састанке коалиције прије сваке Скупштине и ту све што се договори већином и испоштује. Како ће бити убудуће видјећемо. Када је у питању опозиција њихов је наступ такав да смо критикују, већином наше претходнике и људе које смо овдје затекли. Имамо и примјера добрих приједлога, рецимо, независног одборника Зорана Талића - казао је Поповић. 

Истакао је да је једна од најзначајнијих одлуке овог мандата  Скупштине  рефинансирање дуга града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана