"Зимзопарк" отворио врата: Чаробни угођај у парку „Младен Стојановић“

ГС
Foto: А. Чавић

У магичној атмосфери, уз хиљаде прскалица, бајковите кочије, и Дједа Мраза који је и овога пута наше најмлађе обрадовао поклонима, „Зимзопарк“ је отворио своја врата за све посјетиоце.

Заједно са бројим суграђанима и туристима предивном програму који су поводом отварања „Зимзопарка“ приредили бањалучки умјетници, придружио се и градоначелник Драшко Станивуковић.

Како је истакао, уз већ добропознати „Зимзобал“, вечерас је први пут отворен и „Зимзопарк“ – као мјесто праве зимске чаролије у прекрасном амбијенту Парка „Младен Стојановић“.

-Посебно нас радује да смо на недавно изграђеном платоу који је смјештен уз спортски комплекс у Парку „Младен Стојановић“ приредили правку зимску бајку у којој ће током предстојећих празника моћи уживати сви наши суграђани и туристи – нагласио је Станивуковић.

Градоначелник је изразио велико задовољство што су се вечерашњем програму придружили бројни суграђани свих генерација, али и велики број туриста из региона и Европе.

-Ово чаробно вече за које су се побринули бањалучки извођачи свакако је увертира у двије незаборавне новогодишње ноћи које нас очекују – рекао је Станивуковић, подсјетивши да нас баш на овој локацији очекује спектакуларна прослава Нове године уз два врхунска извођача Жељка Самарџића и Лепу Брену.

Градоначелник Станивуковић искористио је прилику да позове суграђане, али све туристе да у наредних пет дана искористе прилику и уживају у неодољивом новогодишњем амбијенту и богатој понуди „Зимзопарка“.

Важно је напоменути да су се за јединствену атмосферу, која влада у Парку, побринули бањалучки извођачи Вања Мишић, Маја Манојловић, Уна Зрилић, али и Градски тамбурашки орекстар, те дјечији хорови „Јазавчићи“ и „Врапчићи“.

Подсјећамо, Бањалучани и сви посјетиоци ће у зимском маркету и бројним саджајима које доноси „Зимзопарк“ моћи уживати до 2. јануара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана