“Зимзопарк” отвара врата 29. децембра

Ј. Са.
“Зимзопарк” отвара врата 29. децембра

БАЊАЛУКА - Након отварања “Зимзобала”, већ 29. децембра са почетком у 18 часова на спектакуларан начин у парку “Младен Стојановић” биће отворен и “Зимзопарк”, још једно мјесто гдје ће наши суграђани, али и бројни туристи, на прави начин моћи доживјети новогодишњу чаролију.

Савјетница градоначелника Милада Шукало истакла је да ћемо у склопу “Зимзопарка” имати посебне активности, које поред зимског маркета укључују и вожњу бајковитим кочијама.

- На спектакуларан начин ћемо, уз хиљаде прскалица, још једном дочекати Дједа Мраза са поклонима, што ће, не сумњам, бити прави доживљај како за наше малишане, тако и за све оне који нам се придруже - каже савјетница Шукало.

Она додаје да ће зимска прича у парку “Младен Стојановић” започети уз богат забавни програм, уз домаће извођаче који ће изводити музику из популарних играних и цртаних филмова.

- Оно што ће дефинитивно бити круна свих дешавања у “Зимзопарку” су новогодишњи концерти поред нове спортске дворане у парку “Младен Стојановић”, када нас 31. децембра очекује наступ Жељка Самарџића, а за популарну репризу 1. јануара имаћемо прилику да уживамо у хитовима највеће регионалне звијезде Лепе Брене, за шта имамо већ најаве десетина хиљада гостију који у нову годину желе да уђу управо у нашем граду - закључила је Шукалова.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана