„Здраво да сте“: Радионица за младе од 14 до 17 година

ГС
Foto: Агенције

БАЊАЛУКА- „Здраво да сте“ организује у четвртак, 18. јануара у 18.00 часова радионицу за младе у доби од 14 до 17 година под називом „Моје жеље, моји снови“.

Радионица ће бити реализована у простору Друштвеног центра Росуље (Парк „Младен Стојановић“). Учешће је бесплатно.

-Ова радионица има за циљ пружити перспективе како би млади изградили снажну слику о себи, чак и кад окружење није подржавајуће. У адолесценцији, млади се сусрећу са бројним изазовима, а неки од њих су повезани са исмијавањем или неповјерењем због посебних интереса које имају као млада особа. Радионица је интерактивног типа гдје се кроз примјере из живота, али и властите примјере, млада особа охрабрује да истраје у својим интересовањима и развије самопоуздање како би иста остварила. Заједно стварамо простор гдје сваки млади појединац може расти и развијати се – навели су организатори у саопштењу.

Заинтересовани треба да пријаву (име, презиме, годиште и контакт телефон) пошаљу на имејл: [email protected] најкасније до 17. јануара до 18 часова.

Активност се реализује у оквиру пројекта „Јачање улоге мјесних заједница у БиХ” који заједнички финансирају Владе Швајцарске и Шведске, а проводи УНДП БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана