Због трке „Трчимо за Српску“ обустава саобраћаја у центру

ГС
Због трке „Трчимо за Српску“ обустава саобраћаја у центру

БАЊАЛУКА - Одјељење за саобраћај и путеве бањалучке Градске управе обавјештава грађане да ће у недјељу, 28. јануара у времену од 10.30  до 12 часова, бити обустављен саобраћај у улици Краља Петра И Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до улице Марије Бурсаћ, због одржавања уличне трке  „Трчимо За Српску – Поште Српске“ у организацији Атлетског клуба инвалида „Врбас“.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја на линијама јавног превоза путника које саобраћају улицом краља Петра И Карађорђевића, дио од Алеје Светог Саве до Булевара цара Душана, биће извршено преусмјеравање аутобуса из смјера сјевера из Улице Краља Петра И Карађорђевића десно улицама Вука Караџића, Ранка Шипке, лијево на транзит (Улица крајишких бригада) до кружног тока, Булевар цара Душана и даље регистрованом трасом,  а у супротном смјеру аутобуси саобраћају регистрованом трасом, односно улицама Книнска, Видовданска и даље постојећом трасом.

За вријеме трајања обуставе саобраћаја регулисање и преусмјеравање саобраћаја вршиће се на прописан начин од стране припадника службених лица Министарства унутрашњих послова (МУП)  Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана