Због квара на далеководу без струје више бањалучких насеља

Срна
Због квара на далеководу без струје више бањалучких насеља

БАЊАЛУКА - Због квара на далеководу, од ноћас су без струје становници више бањалучких насеља, а екипе ће данас радити на отклањању квара, саопштено је из бањалучког одјељења Републичке цивилне заштите.

Без електричне енергије су од 3.13 часова потрошачи Хан Кола и околних заселака, а од од 4.43 часова потрошачи мјеста Штрпци-Јанковићи, засеоци Караула, Горња Пискавица, Јошикова Вода и Глигорићи.

Због квара на далеководу, без струје су од 4.58 часова потрошачи у насељима Суботице-Малетићи, Палачковићи, Марковићи, Горњи и Доњи Перван, Голеши, Арнаучани и Табашница.

Потрошачи Кмећана струју немају од јутрос у 4.13 часова.

Због планираних радова, без напајања струјом од девет до 13 часова биће дијелови насеља Пријаковци и Мишин Хан.

Од 9.00 до 14.00 часова струју неће имати дијелови насеља Буквалек, Бистрица - Јовир и Сарачица, те дијелови улица Понирска, Милорада Умјеновића, Петровачка, Божидара Миће Бабића, Алексе Шантића, Петра Мећаве и Карађорђева.

Снабдијевање града водом је уредно, а због радова на цјевоводу у Улици Српских устаника, од данас до суботе, 21. марта, у периоду од осам до 18 часова долазиће до прекида у водоснадбијевању потрошача у другој висинској зони у насељу Старчевица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана