Завршена саобраћајница између Петрићевца и Мотика: Новим асфалтом олакшан пут до куће

Ј. Са.
Завршена саобраћајница између Петрићевца и Мотика: Новим асфалтом олакшан пут до куће

БАЊАЛУКА - Реконструкција улице краља Александра Првог Карађорђевића, на коју су мјештани мјесних заједница Петрићевац и Мотике чекали годинама, успјешно је окончана.

Тако је становништву пут до кућа много лакши и угоднији. Инвестиција којом су рупе, трошан пут и мост постали прошлост била је вриједна око три милиона КМ, а обухватила је изградњу нове модерне саобраћајнице у дужини од километар, изградњу моста, тротоара, оборинске и фекалне канализације, реконструкцију водовода, израду аутобуских стајалишта.

- Нови пут и мост од Петрићевца ка Мотикама значајно ће побољшати квалитет и безбједност саобраћаја, а самим тим и квалитет живота мјештана, навели су из Градске управе и додали да је то била једна од захтјевнијих дионица у граду.

Предсједник Мјесне заједнице (МЗ) Петрићевац Павле Кнежевић захвалио је граду у име свих грађана насеља Петрићевац што је препознао овај пут према Мотикама као један од највећих приоритета у насељу.

- Прије годину дана није се могло проћи овим путем, а данас имамо улицу која изгледа свјетски. Наставак изградње пута који је најављен много значи - казао је Кнежевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана