Завршен рок за пријаве у акцији “Бирамо најуређеније”: Почиње обилазак дворишта

Г.С.
Завршен рок за пријаве у акцији “Бирамо најуређеније”: Почиње обилазак дворишта

БАЊАЛУКА - Завршен је рок за пријаве за учешће у овогодишњој акцији “Бирамо најуређеније”, током које ће традиционално бити изабрано најуређеније приватно двориште, најуређенији простор привредних субјеката и јавних установа, најуређенији простор заједнице етажних власника и најљепши балкон.

На адресу Градске управе пристигле су пријаве за све четири категорије, што је показатељ да су наши суграђани и ове године опредијељени да свој животни простор и свој град учине љепшим.

- У наредним данима конкурсна комисија обрадиће све пристигле пријаве и направити прецизан план обилазака пријављених дворишта, а који ће бити реализован до краја августа - казали су из Градске управе.

Предсједница комисије Сања Матаруга захвалила је свим суграђанима и установама које су се пријавиле за учешће у овогодишњој акцији, истакавши да заправо сваки учесник уређењем свог дворишта, уређује свој град и чини га љепшим.

Она је истакла да ће сви учесници телефонским путем бити благовремено обавијештени о термину обиласка, као и да ће се план обилазака свакако прилагодити кандидатима.

Такође је додала да су као и ранијих година за побједнике предвиђене вриједне награде.

Подсјећамо, овогодишња акција “Бирамо најуређеније” започела је 20. маја, а пријаве су биле отворене до 30. јуна.

Осим пријава за такмичење у категорији најљепшег приватног дворишта и најљепшег балкона, у односу на прошлу годину, за учешће у овогодишњој акцији пријавио се знатно већи број школских установа са подручја нашег града, али и вјерске установе. (Агенције)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана