Завршен “Креативни август”: Музичари спустили завјесу на смотру

А. Т.
Завршен “Креативни август”: Музичари спустили завјесу на смотру

БАЊАЛУКА - Богат програм “Креативног августа” завршен је јуче у Дому омладине наступима мајстора на удараљкама, плесача брејкденса и модерног балета, свирача гитаре, глумаца, као и перформансима ди-џеј умјетника.

Казали су ово из Омладинског центра “Здраво да сте”, који је био организатор смотре. Додали су да су уприличили изложбу рукотворина које су креативци стварали током цијелог августа из сликарства и фотографије.

- Четири интернационална бенда су претходних дана кроз нашу смотру стварали музику у Бањалуци - истакли су из Центра.

Казали су да су организовали радионице едукативног и забавног садржаја на отвореном из области умјетности, спорта, музике и глуме.

Подсјетили су да су кроз ову традиционалну манифестацију млади имали прилику да науче шта је то 3Д моделинг, да погледају филм “Ње тхе поњер” путем соларног кина, да разговарају о проблемима који их муче, осликавају бабушке, израђују накит, пјевају, свирају и још много тога.

- Мислили смо и на најмлађе, те смо организовали активност “Болница за бубамаре”, чији је циљ био да дјеца предшколског узраста лијече “болесне играчке” како би им се смањио страх од бијелог мантила - закључили су из Центра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана