Затворен литерарни конкурс за дјецу Невид театра: Малишани послали више од 300 пјесама

Ј. И.
Затворен литерарни конкурс за дјецу Невид театра: Малишани послали више од 300 пјесама

БАЊАЛУКА - Литерарни конкурс за оригиналне пјесме о правилној исхрани у оквиру пројекта “Здрави забавник Невид театра” је затворен, а због великог броја пјесама које су пристигле на конкурс без запажања о здрављу, исхрани и основним проблемима конзумирања штетних прехрамбених намирница, одлучено је да буду прихваћене све пријаве, па је у конкуренцији 305 пјесама, од којих ће бити изабрано до 30 најбољих.

- На основу изабраних пјесама о правилној исхрани, Невид театар ће штампати илустровану књигу “Здрави забавник Невид театра”, који ће садржати и запажања дјеце о здрављу и исхрани, као и здрави јеловник и додатне забавне чињенице и занимљивости о храни. На веб-страници Невид театра биће доступна електронска верзија илустроване књиге. Резултати конкурса биће објављени 20. октобра, такође на овој веб-страници - саопштено је из Невид театра.

Најбољи млади аутори и ауторке добиће на поклон по штампани примјерак илустроване књиге “Здрави забавник Невид театра”, диплому за учествовање на литерарном конкурсу, као и торбицу са поклонима Невид театра, а награде ће им бити уручене 26. новембра у Дому омладине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана