Зимзобал и ове седмице доноси занимљив програм

ГС
Foto: Бањалука.рс.ба

БАЊАЛУКА – Као и сваке године и овогодишњи "Зимзобал" нуди интересантан програм на Тргу Крајине, тако да грађани и гости вечерас могу уживати са Страхињом Бузаџијом и осјетити "Латино нигхт".

Сриједа је резервисана за Новогодишњи базар Предшколске установе "Маслачак", и то од 11 до 13 часова те Ђимнасти бенд који ће уљепшати вечерњу атмосферу, наводе из Градске управе.

"У четвртак, 7. децембра од 11 часова одиграће се приредба вртића 'Звјездица', док је вечерњи термин резервисан за одличну забаву уз Либеро бенд", поручили су из Градске управе.

Наредног дана, односно у петак, за добру забаву и плес, тј. зумбу побринуће се Саша Кецман и Акустик бенд, док ће се у суботу одржати Школа клизања од девет до 11 часова те Фестивал чоколаде који припрема Вртић "Срећа".

Осим тога, од 12 до 14 часова најмлађе ће увесељавати аниматори.

"У суботу вас очекују и плесне радионице у термину од 15 до 16 часова, док ће увече све посјетиоце 'Зимзобала' забављати 'Цон Брио бенд'", додају из Градске управе.

Додају да ће недјеља бити нова прилика за Школу клизања, а поред тога биће организоване и креативне радионице те наступ "Ехо бенда" у вечерњим часовима. 

Све ово је означило почетак још једне "Бањалучке зиме", која ће и ове године бити обогаћена музичким садржајима, гастрономском понудом, новогодишњим украсима и многим другим садржајима за све грађане, те многобројне туристе који већ полако пристижу у град на Врбасу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана