Занимљив програм “Зимзобала”: Од Фестивала чоколаде до плесних радионица

А. М.
Занимљив програм “Зимзобала”: Од Фестивала чоколаде до плесних радионица

Посјетиоци “Зимзобала” и овог викенда ће моћи да уживају у зимској чаролији у срцу града.

- Субота доноси занимљив програм за најмлађе. Осим Школе клизања, која ће бити организована од девет до 11 часова на Тргу Крајине, сви малишани имаће прилику да уживају у Фестивалу чоколаде који припрема вртић “Срећа”, али и аниматорима који ће малишане забављати од 12 до 14 часова - навели су из Градске управе.

Додали су да ће у суботу бити организоване плесне радионице од 15 до 16 часова, док ће у вечерњем термину све посјетиоце “Зимзобала” забављати “Con Brio бенд”.

- Школа клизања за све малишане биће доступна и у недјељу, од девет до 11 часова, а након тога биће организоване и креативне радионице за најмлађе. У вечерњем програму од 19 часова наступиће “Ехо бенд”.

Подсјећамо, “Зимзобал” је прошле недјеље уз Дједа Мраза и мноштво изненађења и поклона отворио своја врата. Све то означило је почетак још једне “Бањалучке зиме” током које грађане и туристе, осим сјајне гастрономске понуде, очекује и више од 300 сати забавног програма. Како су истакли из Градске управе то је увертира у спектакуларну прославу Нове године уз два врхунска извођача Жељка Самарџића и Лепу Брену.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана