Залијепљен први плакат у Бањалуци

РТРС
Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

БАЊАЛУКА - Савез независних социјалдемократа први дан изборне кампање обиљежио је симболичним лијепљењем првог плаката у Бањалуци.

Плакат су испред Палате Републике залијепили предсједник СНСД-а Милорад Додик и кандидат ове странке за градоначелника Бањалуке Никола Шобот.

Додик је рекао да се побједа у Бањалуци зове Никола Шобот и да СНСД са својим кандидатима и листама претендује да побиједи и у осталим локалним заједницама у Српској, додајући да излази и у девет општина у Федерацији БиХ.

- Већ смо у побједничком расположењу, наш кандидата за градоначелника Бањалуке Никола Шобот је најбоља побједа коју овај град може да има у новијој политичкој историји. Својим ангажманом вратиће дух рада и сређености свега онога што нисмо могли да гледамо у Бањалуци у протеклом периоду - рекао је Додик и додао да очекује фер и коректну кампању.

Шобот је рекао да очекује побједу, нагласивши да ће Бањалучанима понудити рад, струку, образовање, у ствари једну бољу Бањалуку.

- Формирали смо програм развоја Бањалуке и омогућићемо рад кроз нове пројекте. Идемо према побједи кроз важне и нове пројекте који ће Бањалуку да врате на пут развоја, да престанемо да се бавимо дневним популизмом већ оним што су реалне потребе - рекао је Шобот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана