Заједно до новог дома за Тубоњиће

Ј. Т.
Заједно до новог дома за Тубоњиће

БАЊАЛУКА - Удружење грађана “Мозаик пријатељства” позвало је све људе добре воље да се прикључе хуманитарној акцији за помоћ породици Тубоњић, чија кћерка Милица болује од церебралне парализе и још једног непознатог синдрома.

Предсједник “Мозаика пријатељства” Мирослав Субашић рекао је да је ова иницијатива покренута са циљем да малој Милици изграде нову кућу и обезбиједе звјездано небо у њеној соби.

Путем “Фејсбук” странице јуче је објављено да је до сада прикупљено 26.442 марака, а “Мозаик” је још једном позивао све грађане који су у могућности, а и овај пут искажу емпатију и хуманост.

- Веома је важно испунити циљ и доћи до новчаног износа од 60.000 КМ, како би до краја мјесеца почели изградњу куће прије него што се ова, у којој тренутно бораве уруши и породица Милице Тубоњић остане буквално без крова над главом - рекли су из “Мозаика пријатељства”.

Хуманитарни број 1434 активан је од 1. јануара 2022. године, а позивом на њега сви становници Републике Српске могу донирати двије КМ, како би помогли Милици и њеним родитељима да изграде љепши дом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана