За суфинансирање 12 пројеката удружења грађана 102.000 КМ

Срна
За суфинансирање 12 пројеката удружења грађана 102.000 КМ

БАЊАЛУКА - Град Бањалука суфинансираће 12 пројеката удружења грађана с циљем помоћи развоја програма усмјерених према дјеци и социјално осјетљивим групама за које ће из градског буџета бити издвојено 102.000 КМ.

Пројекти који су добили подршку из градског буџета односе се на програме за дјецу и породицу у мјесним заједницама, развојне програме намијењене здравим стиловима живота на подручју емоционалног развоја дјеце предшколског узраста, затим на програме ненасилне комуникације и асертивног понашања школараца, као и на обезбјеђивање услова у заједници за самосталан живот особа са инвалидитетом и програме подршке особама треће животне доби.

“Изабрани пројекти су у складу са дефинисаним приоритетним областима, које су у уској вези са платформом Бањалука људског лица”, наводе из градског Одјељења за културу, туризам и социјалну политику.

Јавни позив за суфинансирање пројеката удружења грађана био је отворен од 5. до 23. марта, али је усљед епидемиолошке ситуације изазване појавом вируса корона продужен до 25. маја.



 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана