За реконструкцију фискултурне сале у школи у Первану 18.000 КМ

Срна
Foto: akta.ba

БАЊАЛУКА- Компанија "Проинтер" донирала је 18.000 КМ за реконструкцију фискултурне сале у подручној основној школи "Мирослав Антић" у Первану код Бањалуке.

Маркетинг менаџер у компанији "Проинтер" Мирјана Јукић рекла је да су чланови ове компаније одлучили да у Недјељи дјетета, баш уочи почетка трећег "Прокидс" фестивала, обрадују основце и њихове наставнике у Первану, саопштено је из ове компаније.

"Видјели смо колико им је потребна нова фискултурна сала, а данашњи дочек потврдио је да смо средства упутили на праву адресу", рекла је Јукићева.

Директор ове основне школе Ђорђе Ђаковић изразио је задовољство донацијом, јер скоро двије деценије у школу ништа није улагано.

"Наша школа има 24 ђака у девет разреда, а догодине очекујемо још пет првачића, што је за сеоско подручје велика бројка, па се радујемо што ће њих дочекати нова фискултурна сала", рекао је Ђаковић.

Радови на реконструкцији фискултурне сале требало би да почну до краја октобра, те да зимску фискултуру первански основци раде у новој сали и на новим справама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана