За прославу Нове године и до 120 КМ

Данијела Стоканић
За прославу Нове године и до 120 КМ

Бањалука - Грађани који ће најлуђу ноћ провести у неком од угоститељских објеката мораће да издвоје и до 120 КМ.

Како су нам рекли угоститељи, већ су припремили понуду са цјеновником за прославу Нове године, те да већ влада велико интересовање и да сваки дан приме десетине резервација. Код једних је у ту цијену урачуната неограничена конзумација хране и пића, док код других гости добијају шведски сто и пиће добродошлице.

У ресторану "Ада" рекли су да је у цијену од 100 и 120 марака за прославу најлуђе ноћи урачуната комплетна вечера, новогодишња томбола и пиће добродошлице, те да ће госте забављати звијезде "Гранда".

- Цијена пића ће остати непромијењена. Резервације су већ увелико почеле, дневно имамо око 100 позива заинтересованих за прославу, а број мјеста је ограничен - истакли су у овом ресторану. У познатом ресторану "Казамат" рекли су да ће идуће седмице објавити понуду, која ће, како су казали, бити врло примамљива.

У "Аквани" су рекли да од 10. децембра почиње прослава Нове године.

- Ријеч је о прославама које организују фирме за своје раднике. Цијена прославе ствар је договора са представницима фирми - поручили су из "Акване".

И у ноћним клубовима ужурбано се припремају за прославу најлуђе ноћи. Љепши пол, ако буде желио Нову годину да дочека у ноћном клубу "Тамарис", гдје ће госте забављати пјевачица Гоца Тржан, за улазницу ће морати да издвоји 55 КМ, а јачи пол 15 марака више.

- У цијену улазнице урачуната је бесплатна конзумација пића током ноћи - рекао је организатор Игор Кнежевић. Додао је да већ имају резервације и гостију из региона.

Горан Топаловић, власник једног кафића, казао је да резервација код њих почиње идуће седмице.

- Резервација неће бити скупа, као што се ни цијене пића неће мијењати - истакао је он.

У једној од коноба кажу да цијена прославе, уз двије врсте музике уживо и двије врсте мезе, за мушкарце износи 50 марака, а десет марака мање за жене, уз неограничену конзумацију пића и хране.*

Одлука

Двадесетогодишња Јелена Марковић каже да ће Нову годину дочекати у неком од клубова, али да још није одлучила који ће то клуб бити.

- Пошто ћу Нову годину славити у бројном друштву, никако не можемо да се усагласимо, али мислим да ћемо морати ових дана коначно одабрати клуб да не бисмо остали без резервације - рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана