За пекаре и пумпаџије нема фајронта

М. В.
За пекаре и пумпаџије нема фајронта

БАЊАЛУКА - Градска управа неће радити у понедјељак и уторак, 1. и 2. јануара, као ни 8. и 9. јануара 2024. године, због обиљежавања новогодишњих и божићних празника.

Из Одјељења за општу управу напомињу да ће у те дане за евентуалне хитне случајеве, односно случајеве смрти лица, чији је упис у МК умрлих неодложан ради превоза тијела ван територије БиХ, бити организовано телефонско дежурство матичара. Са матичарима је могуће контактирати 1, 2, 8, и 9. јануара од осам до 13 часова путем телефона број: 051 244-444.

- У понедјељак, 1. јануара, као и у уторак, 9. јануара, радиће од 00.00 до 24.00 часа правна лица и предузетници који обављају дјелатност производње и продаје хљеба, пецива, свјеже тјестенине и колача, трговински објекти типа драгстор и трговински објекти у аутобуским и жељезничким станицама и на бензинским станицама - истакли су из одјељења и додали да ће од осам до 21 час радити трговине на мало погребном опремом.

Наведени субјекти могу да раде и 2. јануара, а уз њих, на тај дан од осам до 16 часова могу да раде и правна лица и предузетници који обављају трговинску, занатску и услужну дјелатност, те трговачки центри који на поменуте датуме могу да раде од осам до 22 часа.

Када је ријеч о угоститељским објектима, све до 31. јануара 2024. године могу радити дуже у односу на прописано радно вријеме.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана