За опремање вртића у Куљанима и Врбањи 160.675 КМ

С. Б.
За опремање вртића у Куљанима и Врбањи 160.675 КМ

БАЊАЛУКА - За опремање новоизграђеног вртића у Куљанима путем јавне набавке, а у складу са Законом о јавним набавкама, изабрана је фирма “In Vesta Group” из Бањалуке, саопштили су из Градске управе.

- Уговорена вриједност радова износила је 160.675 КМ, а реализовано је 152.602 КМ, с обзиром на то да су неки од ових радова урађени кроз главни пројекат изградње вртића који је град реализовао у сарадњи са Развојним програмом Уједињених нација - додали су из Градске управе.

Додали су да би за вртић у Врбањи, који би такође као и вртић у Куљанима, требало ускоро да буде стављен у функцију, проведен је јавни поступак избора извођача за опремање.

Тако је путем јавне набавке за опремање вртића у Врбањи изабрано исто предузеће, а вриједност уговора износила је 91.714 КМ.

- Средства издвојена за опремање оба ова вртића су на нивоу вриједности средстава издвојених ранијих година за опремања вртића, попут оног у насељу Петрићевац. За тај вртић, отворен прије двије године у оквиру вишенамјенског објекта, изабран је исти извођач, “In Vesta Group”, а вриједност радова износила је око 155.000 КМ - кажу из града.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана