За одликаше бесплатно купање на Аквани

И. П.
За одликаше бесплатно купање на Аквани

Бањалука - Најбољи ђаци градских основних школа награђени су јуче бесплатним улазницама за водени парк које је ове године додијелило предузеће "Аквана" у сарадњи са "Млијекопродуктом".

Награде одликашима уручио је и народни посланик у Скупштини РС и кандидат за градоначелника Игор Радојичић. - Изузетно ми је драго што је настављена акција која је започета прије неколико година. На овај начин желимо скренути пажњу локалне заједнице и друштва у цјелини на најбоље младе ђаке на којима је будућност - рекао је Радојичић.

Позвао је и друге да више пажње посвете онима који су најбољи у ономе што раде.

- Ми се често бавимо само проблемима, а најбољи увијек остану у запећку - казао је Радојичић.

Маркетинг менаxер "Млијекопродукта" Владо Сандић рекао је да када су добили позив од "Акване" ниједног тренутка нису размишљали да ли да буду дио овог пројекта.

- Млади и њихово знање су будућност која остаје иза нас и искрено мислимо да је то једина права вриједност које једно друштво може створити - казао је Сандић.

Ученик Основне школе "Петар Кочић" из Кола Јована Малбашић, која је ове године завршила основно образовање, пожељела је идућим генерацијама да се нађу на њеном мјесту.

- Драго ми је због ове награде која ће ми добро доћи, јер љето могу провести купајући се на базену - рекла је Малбашићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана