Вукчевић: Велика сатисфакција и радничка побједа Центра за предшколско васпитање

ГС
Вукчевић: Велика сатисфакција и радничка побједа Центра за предшколско васпитање

БАЊАЛУКА - Одборник Социјалистичке партије у Скупштини Града Бањалука, Никола Вукчевић изразио је велико задовољство што је финализовано потписивање колективног уговора и што су, након 15 година, ријешени горући проблеми радника Центра за предшколско васпитање и образовање.

- Морам да истакнем да сам веома срећан што је више од 400 радника ове јавне установе добило сатисфакцију и додатну мотивацију да и даље предано и посвећено води бригу о нашим малишанима. Све ове године није им било лако, као и свим радницима у нашем граду који су одолијевали тешким временима, економским кризама и бројним другим проблемима - каже Вукчевић за АТВ.

Вукчевић је као одборник био предлагач амандмана којим се захтијевало повећање плата радницима Центра.

- Иако сам у скупштинској клупи Бањалуке релативно кратко, вјеровао сам да се кроз институционално дјеловање, кроз пуно труда и преговора може доћи до великих резултата. Наша одговорност као политичара је да слушамо народ и да максимално радимо на побољшању радничких права. У овом случају се испоставило да одговорно понашање према народу и радницима, доноси и најбољи исход - истиче Вукчевић.

Одборник Социјалистичке партије сматра да је ово тек почетак и да младе генерације које у Бањалуци предано раде на озбиљним политикама у скупштинској већини уливају наду грађанима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана