Вукановић поручио да ће уништити Станивуковића: Ја кога нанишаним, тај је мој (ВИДЕО)

ГС
Вукановић поручио да ће уништити Станивуковића: Ја кога нанишаним, тај је мој (ВИДЕО)

Посланик у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић поручио је како ће ”уништити Драшка Станивуковића”, градоначелника Бањалуке.

"Отворено кажем – ја ћу Станивуковића уништити. Он потцјењује моју моћ, али ја кога нанишаним, тај је мој”, рекао је Вукановић, гостујући у подкасту портала Бљесак.инфо.

”Прешао је црвену линију, десет пута сам га молио и упозоравао, клео ми се да неће више, а ево ради исто. Ту је крај”, наводи посланик из Требиња.

Додао је и како му је директно поручио како га ”не занима колико му отац има милиона, али да неће бити кандидат”.

Увјерен је да превелика амбиција актуелног градоначелника Бањалуке минира све.

”Он мисли да је најбољи и најпаметнији, а није. Људи морају знати неке ствари, рецимо, замолио сам га да дође једном у Требиње на скуп, а он ми одговара да је њему то далеко и да губи вријеме, јер му је само битно да он прође”, рекао је Вукановић.

Навео је и његову везу са крупним капиталом и властима у Србији.

”Он није ни сјео у фотељу, гостује у Србији, одмах прави конекцију са властима, мисли да је Обреновић, да је мудар… Он је са сваким добар, и са крупним капиталом, али не може човјече, мораш имати принципе”, каже Вукановић.

Додао је да му највише замјера партнерство с Милорадом Додиком, предсједником Републике Српске.

”Његово партнерство с Додиком је неопростиво. Народ пада у апатију због таквих ствари, дају ти повјерење, а ти остављаш све како је било”, закључио је Вукановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана