Врата отвара још један комплекс за рекреацију и одмор: Парк “Тесла” кутак за све љубитеље спорта

К. Ш.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - Тениски, фудбалски и кошаркашки терени те играоница и рођендаоница и још бројни садржаји за дјецу биће на располагању грађанима у новоосмишљеном Спортском парку “Тесла” у насељу Петрићевац.

Овај јединствен комплекс у граду данас отвара врата за све љубитеље спорта, било да се њиме баве професионално или рекреативно.

Покретач и иницијатор је Дарко Стојковић, стални члан организационог тима “Vivia run and more” викенд фестивала, а бренд менаџерка Теодора Чуковић казала је за “Глас Српске” да су са још једним колегом дошли на идеју да реконструишу старе терене који су ту били и обуку им ново рухо.

- Припреме су трајале око два мјесеца, а циљ нам је био да направимо нешто што не постоји у нашем граду - казала је Чуковићева. 

Према њеним ријечима, похвале и добре реакције добили су од људи који су у свијету спорта, што им много значи.

- Сам мото нам је у реченици: “Твојих сат времена”, као контекст да у овом брзом времену свакоме треба да издвоји дневно сат за себе, а предахнути може у нашем парку - појаснила је она. 

Како каже, терени од данас званично почињу са радом и радиће сваки дан, а све додатне информације заинтересовани могу пронаћи на њиховој “Инстаграм” страници. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана