Возачима електричних тротинета казне стижу због наљепница

Г.С.
Возачима електричних тротинета казне стижу због наљепница

БАЊАЛУКА - Електрични тротинети, којих је на улицама града 200, нису имали идентификационе наљепнице, због чега је један возач добио казну.

Менаџер операција компаније “БинБин” за Бањалуку Александар Кнежић изјавио је да је Градска управа тражила од њих да обезбиједе услугу прије почетка Српска опена.

- Седам дана прије почетка смо добили рјешење и морали смо све организовати те је покренута комплет процедура регистрације и наљепница - истакао је Кнежић. Додао је да ће све казне регулисати компанија “БинБин” док не буде ријешена регистрација, која ће, како је рекао, бити готова сљедеће седмице.

- Управо из тог разлога мислимо да је коректно да до тренутка добијања ових наљепница обуставимо употребу тротинета у граду - рекао је Кнежић. Додао је да се та одлука још разматра.

- Сви који су добили казну, треба да се обрате компанији “БинБин” са скенираном уплатницом на мејл адресу [email protected] ., како би добили рефундацију трошкова.

Према Закону о безбједности саобраћаја, ко не буде имао идентификациону наљепницу или кацигу током вожње електричним тротинетом, платиће казну од 100 до 300 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана