„Водовод“ упозорава:Штедња воде или редукције

ГС
 „Водовод“ упозорава:Штедња воде или редукције

БАЊАЛУКА -Усљед најављеног раста температура очекујемо повећану потрошњу. Зато опет апелујемо на све наше суграђане да рационално троше воду, да буду солидарни, како би је било довољно за све.

Саопштено је ово из предузећа „Водовод“ а.д Бањалука, из којег су уједно подсјетили и на недавне проблеме које су имала насеља Драгочај, Рамићи, Куљани и цијели правац према Приједору, те суграђане упозорили да тај проблем негирањем повећане потрошње неће нестати.

-С наше стране, дајемо и даваћемо све од себе да систем добро функционише. Уколико повећана потрошња угрози систем бићемо приморани да због општег интереса уведемо непопуларне, али неопходне редукције. Такође, напомињемо да је и даље на снази ванредна ситуација и да вода смије да се употребљава само за личну и потребе домаћинства – додају у саопштењу из овог предузећа.

Напомињу и да ће комунална полиција, инспекције и радници „Водовода“ свакодневно обилазити цијело подручје града у складу са својим овлашћењима и интервенисати тамо гдје уоче злоупотребу воде.

Тимови ће обилазити насеља:
-Шарговац, Туњице, Драгочај, Пријаковци, Куљани;
– Мишин Хан, Поткозарје, Верићи, Пискавица;
-Доња Кола, Рекавице, Кола, Стричићи,
– Павловац, Шибови, Чокорска поља, Мотике

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана