"Водовод" саопштио која насеља ће добити воду и гдје је на снази редукција

ГС
"Водовод" саопштио која насеља ће добити воду и гдје је на снази редукција

БАЊАЛУКА – Резервоар „Рекавице“ је без воде, а резервоар „Звијезда“, преко којег се водом снабдијевају Чокорска Поља, Бистрица, Борковићи, Горња Пискавица и Доњи Перван, трпи повећану потрошњу, па апелујемо на становништво тог подручја, уколико желимо да избјегнемо редукције.

Саопштили су то из бањалучког „Водовода“ и додали да је редукција према Трну и Пријечанима на снази сваку ноћ од 23 до шест часова ујутро.

-Када је ријеч о резервоару „Туњице“, данас у 14 часова пуштамо крак према Драгочају и Рамићима. Желимо да вас подсјетимо да је ово вријеме када ми пуштамо воду, те да је потребно времена да се попуни систем и да стигне до свих. Маневрима на мрежи Куљане смо скинули с резервоара Туњице осим 23. и 19. куљанске улице. 23. куљанска је на линији с Драгочајем и Рамићима, дакле данас може да очекује воду, а 19. је на краку према поткозарским селима – кажу у „Водоводу“.

Замолили су потрошаче за стрпљење и разумијевање.

У „Водоводу“ кажу да ће дана сбити извођени радови у улицама Косте Јарића (Старчевица), Карађорђевој (Лауш), Санској (Петрићевац), Весели бријег (Ада), Млађе Ћусића (Росуље), Јована Рашковића (Паприковац), Доситејевој (Трн) те на Крчмарицама.

-Екипе “Водовода” задужене за локалне водоводе данас ће рјешавати проблем у Љубачеву, Агином Селу, Крупи и Борковићима. У периоду извођења радова може доћи до привременог прекида у водоснабдијевању потрошача у дијеловима наведених улица и насеља –истакли су.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана